Publicitat

El procés dóna senyals d'autoritarisme

Imatge totalitària

Imatge de la celebració de la Diada del 2015

Les decisions dels dirigents del projecte independentista dels últims mesos estan provocant que el conjunt del procés sobiranista estigui donant la imatge d'una gestió autoritària d'un projecte que, a més, sembla reflectir aspectes que revelarien un tarannà totalitari.

Els grups socials que critiquen aquest vessant del procés es refereixen al fet que després de les amenaces de Lluís Llach i de Santiago Vidal, els aspectes coneguts de les lleis del referèndum i de la desconnexió confirmen aquestes tendències cap a l'autoritarisme. A més, la seva tramitació, amagant l’afer a l'opinió pública i a l'oposició, ratifiquen aquesta idea.

També fan referència a la discriminació dels mitjans que rebutgin la propaganda del referèndum, i d’altra banda, destaquen un punt concret de la regulació de la futura assemblea constituent: "Cap de les decisions de l'assemblea constituent, a l’exercici del poder constituent, serà susceptible de control, suspensió o impugnació per cap altre poder, jutjat o tribunal".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 zeppelin74, bcn, 10/07/2017 - 10:26

República catalana= dictadura.

#1.1 Democracia barcelonsa, Catslunya, 10/07/2017 - 15:25

#1

= a dictaDURA CATALANA