Publicitat
Confidencial · 2 de Febrer de 2016. 00:15h.

Impaciència de la CUP

Obliga ERC a pressionar CDC

Impaciència de la CUP

Imatge d'una reunió de l'assemblea nacional de la CUP

Els desmarcatges i pressions d'Esquerra sobre Convergència pel que fa als terminis per a l'aplicació del full de ruta del procés sobiranista no són només el resultat del desig del partit de Junqueras de marcar el seu terreny.

Segons fonts independentistes, ERC també es veu pressionada, en aquest cas per la CUP, que comença a estar impacient davant de l'aparent paralització dels acords a què va arribar amb Junts pel Sí per propiciar la investidura de Carles Puigdemont.

Aquestes mateixes fonts indiquen que la CUP està detectant una certa marxa enrere del procés, i un dels resultats de les seves pressions és que Esquerra, que també considera que Convergència està alentint el full de ruta, pressioni també els dirigents convergents.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 fígaro, Barna, 02/02/2016 - 13:55

Pero, indepes, ¿aún no os habéis dado cuenta de que el proceso ha sido un cuento para tapar la mierda de CDC y seguir en la mamandurria? Os creía más inteligentes; sois borregos detrás de un pastor que os lleva al precipiucio. Ha tiempo que Catalunya no es la llamada locomotora de España