Publicitat

El PNB està fart de Puigdemont

"Impertinent"

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

L'evolució del procés independentista a Catalunya ha anat allunyant cada vegada més d'aquest projecte els antics amics nacionalistes bascos, el PNB, totalment en desacord amb les vies unilaterals i d'enfrontament amb l'administració espanyola. En qualsevol cas, el PNB s'ha desmarcat especialment de Puigdemont i del grup de Waterloo, no del conjunt del nacionalisme català.

Ara, la situació sembla haver arribat al límit, i els dirigents del PNB ja no amaguen que estan farts de Puigdemont. Un dels líders amb més pes al partit, Josu Erkoreka, ha carregat contra l'expresident català, l'última ocurrència del qual ha estat afirmar que al País Basc hi va haver "gairebé mil morts" d'ETA i, malgrat tot, l'administració espanyola no va aplicar mai l'article 155 de la Constitució. Puigdemont oblida, entre d’altres coses, que el Govern basc i la seva policia, l'Ertzaintza, sempre van actuar de manera contundent contra ETA.

Segons Erkoreka, "és tan evident que són [afirmacions] desafortunades i impertinents que, probablement el millor és no prendre-les en consideració", ha dit, afegint: "Vull situar-les al moment de tensió que estan vivint a Catalunya i, particularment, el senyor Puigdemont". I ha rematat: "No ha encertat ni en l'expressió ni en el que volia dir".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 AnnaMollet, mollet, 07/10/2019 - 13:22

Puigdemont es un ignorante con aires de grandeza. Un President SIN ESTUDIOS con el ego por las nubes. ¿Quién puede seguir a un tonto?
Dice esa mentira de que ETA mató a 1000 personas en el País Vasco, cuando fueron asesinadas en todas las comunidades españolas incluida Catalunya.

Mienten y manipulan de forma permanente. El PNV lo ha calado ya.

#2 botifler1914, Waterfool, 07/10/2019 - 11:29

Dios perdonalos pues no saben lo que hacen.

#1 Pepe, Alacant, 07/10/2019 - 10:25

Puigdemont también olvida que el PNV no proclamó la república a las bravas, fue al Congreso y presentó su intención de crear un estado asociado, fue rechazado y acabó todo.