Publicitat
Confidencial · 14 de Gener de 2020. 00:20h.

Impotència independentista

Són incapaços de respondre al Suprem

Impotència independentista

Detall de la façana de la seu del Tribunal Suprem

Aquests dies s'estan prenent importants decisions judicials pel Tribunal Suprem, i administratives, per la Junta Electoral Central, que estan frenant de manera molt contundent els últims intents de revifada de l'independentisme català. Malgrat tot, aquestes fonamentals decisions no estan trobant cap tipus de mobilització en contra. Sembla que hi ha via lliure.

Fonts de l'independentisme radical asseguren que la sensació dominant actualment en aquest sector és la impotència. El moviment independentista s'està empassant aquesta sèrie de resolucions judicials o administratives contràries i decisives per al seu futur, sense que no hi hagi senyals que cap col·lectiu mobilitzador de l'independentisme sigui capaç d'articular accions adequades de protesta.

En contra de l'expressió radical segons la qual el carrer és nostre, ni les plataformes antigament responsables de les mobilitzacions (Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural), ni les que després han intentat prendre el relleu, sense èxit (comitès de defensa de la república i Tsunami Democràtic), no estan demostrant que tinguin la força que cal per plantar cara als carrers a unes decisions judicials que estan acabant amb les últimes esperances de l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 14/01/2020 - 10:02

Fa fred i el Comando Sintrón no es pot movilitzar. Están tots amb la grip.