Publicitat

Tallar carrers és "llibertat d'expressió"?

Impunitat

El 'tuit' segons el qual tallar el trànsit és "manifestar-nos pacíficament"

L'incompliment habitual de les lleis a Catalunya pels col·lectius independentistes ha creat una sensació de total impunitat pel que fa a les mobilitzacions d'aquests grups, que ja consideren legal qualsevol actuació que realitzin en defensa de les seves reivindicacions o per protestar contra qualsevol decisió que no els agradi. I això passa fins i tot als casos d'actuacions violentes.

Així, els independentistes protesten de manera contundent i enèrgica si els intenten impedir que tallin el trànsit i alterin la normalitat ciutadana davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Travessera de les Corts, de Barcelona, com van fer recentment, assegurant que aquest fet és només "manifestar-nos pacíficament", i que per tant, si se'ls intenta impedir, és clar que "aquesta democràcia és una puta merda".

En aquest context, és així mateix habitual que l'independentisme intenti utilitzar una suposada "llibertat d'expressió" com a justificació de les seves contínues il·legalitats. I com a una conseqüència lògica d'aquestes concepcions, qualsevol actuació dels efectius policials per restablir la legalitat, o dels tribunals per jutjar l'incompliment de les lleis, són un producte de la "repressió" de l'Estat espanyol.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Dels 8 als 18, bbcn, 04/12/2019 - 11:37

Dels 8 anyets als 18 a l'escola pública catalana els han ensenyat que es pot fer el que es vulgui, sempre que es faci assembleàriament amb "els nostres". Ni marc legal ni marc mental (dels altres, no el d'ells). Que voleu gelat de postre? Es pren. Que voleu no anar a classe? No s'hi va. Que voleu tallar els carrers el nom de "tot el poble"? vin