Publicitat
Confidencial · 10 de Juny de 2019. 00:38h.

Inclourà Jordi Pujol?

El Govern difondrà els morosos fiscals

Inclourà Jordi Pujol?

Imatge d'arxiu de l'expresident Jordi Pujol

El Govern de la Generalitat publicarà la llista dels majors defraudadors d'Hisenda, dins del marc d'un nou pla contra el frau fiscal, segons va anunciar el conseller d'Economia i vicepresident de l’Executiu català, Pere Aragonès, durant una intervenció a la comissió d'Economia i Hisenda del Parlament. La llista inclourà els contribuents que tinguin un deute amb Hisenda per un import superior a un milió d'euros.

Segons comenten alguns membres de partits de l'oposició catalana, aquest anunci obre una excel·lent oportunitat perquè el Govern pugui difondre les dades concretes d'un dels morosos -o presumptes defraudadors fiscals- més coneguts de Catalunya, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. En qualsevol cas, els autors d'aquests comentaris són molt pessimistes sobre la possibilitat que el Govern inclogui l'expresident a les llistes.

El pla anunciat per Aragonès per reduir el frau fiscal a Catalunya pretén augmentar el control sobre els anomenats "sectors de risc", com el joc, les subhastes, les activitats immobiliàries i les operacions realitzades amb cibermonedas. Les mesures que es van aplicar amb aquest mateix objetiu durant els últims quatre anys van provocar que es detectessin més de 740 milions d'euros defraudats a Hisenda.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 OtgerCataló, BCN, 10/06/2019 - 16:38

1 milió? Una llista? Jo vull una foto de tots juntets i enmanillats al pati de Quatre Camins.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/06/2019 - 00:53

"Inclourà Jordi Pujol?" Sr. Rius, creo que todos conocemos la respuesta. Y si alguien duda solo tiene que pensar en el trato de la Degene al hijo del Padrino esta misma semana. Más aún, tiene toda la pinta de que es el propio Padrino el que sigue mandando en el cortijo catalán mediante sus marionetas Trilemont i racistorra.