Publicitat
Confidencial · 29 d'Abril de 2020. 00:20h.

Independentisme 'low cost'

Ni procés, ni projecte, ni full de ruta

Independentisme 'low cost'

Imatge d'una 'estelada'

Davant de l'aparent apagada de Puigdemont, i malgrat els esforços del president Torra i d'altres membres del Govern independentista de la Generalitat, l'independentisme s'ha quedat sense protagonisme a l'actual crisi del coronavirus. Aquesta situació agreuja un escenari de progressiva reculada dels independentistes catalans, que a hores d’ara no semblen tenir cap projecte coherent.

Fonts independentistes admeten que, de fet, tot el procés independentista ha acabat per reduir-se a la reivindicació que el Govern espanyol accedeixi a convocar novament la mesa de diàleg entre l'Executiu del PSOE i els independentistes catalans. Aquest organisme només s'ha reunit una vegada, el passat 26 de febrer, a la Moncloa. I Pedro Sánchez no sembla disposat a accedir a les peticions independentistes, atès que la seva prioritat ara com ara és l'estratègia per frenar l'epidèmia del coronavirus.

Davant d’aquest panorama, l'independentisme català, sense capacitat de mobilització i fracassant cada vegada que intenta intervenir a l'emergència sanitària, no ha plantejat cap programa d'actuació que pugui servir com a full de ruta. En aquest sentit, l'única alternativa viable és la d'Esquerra, que pretén aconseguir el control de la Generalitat a les properes eleccions, amb l'objectiu és intentar aplicar una versió actualitzada del pujolisme. Això és tot.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 M, Sabadell, 29/04/2020 - 13:35

La vacuna contra el independentismo ya está surtiendo efecto, lástima que la del coronavirus no vaya igual de rápida.

#3.1 no soy nadie, barcelona, 29/04/2020 - 14:24

no comparto esta lectura de la situación, esta gente no baja del burro, si no es CIU será ERC, pero no nos lo quitaremos de encima, la borregada está muy aleccionada y fanatizada

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis, 29/04/2020 - 08:51

Ningún problema, la culpa de todo lo malo siempre será de España... y sinó... se manipula la verdad y...
"tornem-hi a la casella de sortida..." el caso es que el catalanismo se mantenga como la garrapata que siempre ha sido... una garrapata chupa-sangre, lacrimógena y victimista...

#1 VRaptor, Alicante, 29/04/2020 - 00:57

Esto será lo mas parecido al duelo en el OK corral, solo que aquí todos serán los mas rápidos desenfundando las armas. Por un lado saldrán las 155 monedas como balas para culpar al rival de haber llegado a esta crisis, que ellos iban a hacer elecciones. Por otro lado las recortadas puntaran a la gestión de residencias, tirando a quemarropa.