Publicitat
Confidencial · 19 de Maig de 2017. 00:26h.

Indignació del Govern amb Colau

La carta al president arriba abans als medis

Indignació del Govern amb Colau

El president Puigdemont i l'alcaldessa Colau durant una reunió d’ambdós

El president Puigdemont i els dirigents del PDECat estan molt emprenyats amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per la seva actuació en la polèmica sobre la decisió del Govern impedint que el Consorci del Palau de la Música acusi Convergència al procedimidento judicial pel cas del Palau.

Aquest emprenyament procedeix del fet que Colau va enviar a Puigdemont una carta perquè es convoqués una nova reunió del Consorci del Palau amb l'objectiu de rectificar aquesta decisió, i la carta va arribar abans als mitjans de comunicació. Neus Munté va ser molt dura amb Colau: "La seva actuació no ha estat transparent ni honesta; vam conèixer el contingut de la carta per un mitjà de comunicació, i això és poc seriós i frívol".

A més, aquest conflicte es produeix en un moment especialment inoportú per al procés sobiranista, atès que Junts pel Sí està realitzant un esforç per intentar convèncer els comuns, liderats per Colau i Xavier Domènech, perquè donin suport de forma decidida a la convocatòria d'un referèndum sobre la independència fins i tot si no hi ha pacte amb l'administració espanyola.

0 Comentaris

Publicitat