Publicitat
Confidencial · 22 de Novembre de 2019. 00:23h.

Indignitat institucional

El president rep ordres a Waterloo

Indignitat institucional

Carles Puigdemont i Quim Torra en una imatge d'arxiu

Els viatges del president Torra a Waterloo quan cal prendre decisions d'una certa importància estan començant a provocar un cert malestar entre dirigents independentistes catalans, que acusen Torra d'humiliar innecessàriament la dignitat institucional de la presidència de la Generalitat amb la seva subordinació pública a l'expresident Puigdemont.

A hores d'ara, l'independentisme ha de prendre una postura sobre la investidura de Pedro Sánchez com a futur president de Govern espanyol, i sembla que Esquerra podria estar disposada a propiciar aquesta investidura. Torra, que és incapaç de decidir pel seu compte, ha viatjat a Waterloo per rebre instruccions de Puigdemont.

Els dirigents crítics amb aquests viatges creuen que Torra podria discutir amb Puigdemont sense aquesta humiliació pública, i a més consideren que, amb aquestes actuacions, el president perd totalment la seva autoritat per negociar amb l'administració espanyola. Què es pot negociar amb algú que, cada vegada que ha de prendre una decisió, ha de viatjar a Waterloo perquè li diguin el que ha de fer?

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Didac B., Barcelona, 23/11/2019 - 11:29

Quina vergonya veure aquesta foto d'aquest parell de pocavergonyes que estan diariament barrinant com poden establir la permanencia del "quan pitjor millor", talment com va dir el FdP del pastisser-boig "els aldarulls han de continuar". Ambdos haurien d'estar entre reixes i en un pais civilitzat estarien totalment marginats i ignorats.

#3 OFNI, EL CARXE, 22/11/2019 - 15:36

"MHP bis,la dignitat del seu càrrec exigeix que deixi immaculat el wc de Palau fins que torni al país el MHP de debò.Vostè utilitzi una urna del 1-O d´aquelles que la policia ecspanyola no va trobar."
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#2 Argonauta, Argos, 22/11/2019 - 13:11

Pues espérate, que todavía la justicia europea nos hace un hijo de madera (reconociéndole la inmunidad) y le ponen despacho en la Generalidad (el que le tienen reservado, el del president).

#1 Alejandro, Villadecans, 22/11/2019 - 08:10

Y encima pagándoles una millonada a un inútil total