Publicitat
Confidencial · 14 de Març de 2019. 00:25h.

Inquietud empresarial

Pel cop de Puigdemont al PDECat

Inquietud empresarial

Imatge d'arxiu de David Bonvehí, coordinador general del PDECat

L'èxit de l'ofensiva de Puigdemont i el grup de Waterloo, col·locant els seus candidats als primers llocs de les llistes de Junts per Catalunya -la marca electoral del PDECat- per a les properes convocatòries d'eleccions, ha eliminat, a hores d’ara, la possibilitat que es pugui reconstruir a Catalunya el catalanisme moderat de l'antiga CiU a partir de la formació exconvergent, segons admeten fonts del sector pragmàtic del PDECat.

De la seva banda, alguns representants dels interessos empresarials catalans afirmen que aquest episodi planteja més incerteses sobre el desenvolupament futur de l'economia catalana, ja que el control per Puigdemont de la formació política hereva de l'antic centre moderat catalanista augura nous obstacles per a l'estabilitat que cal perquè l'economia de Catalunya pugui millorar la seva actual situació.

Aquests sectors empresarials esperaven que els corrents moderats del PDECat, que havien resistit la pressió de Puigdemont perquè el partit s'integrés a la Crida Nacional per la República, la formació creada per l'expresident per intentar assumir el control tant de l'independentisme com de la Generalitat, resistissin igualment la previsible ofensiva del grup de Waterloo per controlar les candidatures. Finalment, Puigdemont ha imposat els seus criteris, i els moderats han estat escombrats de les llistes.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/03/2019 - 00:36

"Aquests sectors empresarials esperaven que els corrents moderats del PDECat, (...) resistissin igualment la previsible ofensiva del grup de Waterloo per controlar les candidatures."
Vuestra infinita sed de poder y dinero os está dejando en manos de pirados. Ahora a ser consecuentes y disfrutarlo.