Publicitat

Acampada esperpèntica

Interessos electorals

Imatge de l'acampada a la plaça Universitat de Barcelona

Els interessos electorals i, també, la correcció política, han impedit que les institucions de Barcelona i Catalunya, és a dir, l'Ajuntament i la Generalitat, estiguin permetent que grups reduïts i marginals, suposadament independentistes, mantinguin tallat el trànsit rodat a una zona cèntrica de Barcelona, mitjançant una acampada a la plaça Universitat de la ciutat. Aquests grups diuen que protesten contra la sentència del procés sobiranista català.

Els flirtejos d'Ada Colau amb els independentistes i el seu pànic a entelar la seva suposada aurèola progre, així com a la protecció des de la Generalitat als col·lectius que protesten contra la sentència per qualsevol mètode, al costat del fet que l'acampada s'iniciés en plena campanya electoral del 10-N, han impedit que pugui restablir-se la normalitat en aquesta zona.

La gran majoria de sectors econòmics i socials de la ciutat estan estupefactes davant del que consideren un abandó de responsabilitats de l'Ajuntament i de la Generalitat de la seva obligació de mantenir el funcionament normal de Barcelona. Mentrestant, els acampats es dediquen a barallar-se entre ells, amb acusacions de robatori d'una anomenada caixa de resistència. I les eleccions ja han passat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat