Confidencial · 15 de Maig de 2019. 00:20h.

Investiga el fiscal Waterloo?

Sap si hi ha indicis de malversació?

Investiga el fiscal Waterloo?

Imatge de l'habitatge llogat per Puigdemont a Waterloo (foto ‘L’Echo’- Kristof Vadino)

Fonts de l'oposició parlamentària catalana han expressat la seva sorpresa pel fet que la fiscalia no hagi iniciat encara cap tipus d'investigació sobre la forma en què s'està finançant l'activitat i les estructures del grup de Waterloo, encapçalat per l'expresident Puigdemont, que va fugir a Bèlgica després del fracàs de la declaració d'independència de Catalunya de la tardor del 2017, per esquivar l'acció de la justícia espanyola.

Les mateixes fonts diuen que, tot i que no hi ha cap evidència judicial d'una eventual malversació de diners públics de les institucions catalanes, seria convenient que la fiscalia iniciï la tramitació corresponent per investigar si hi ha o no alguna relació entre els canals del finançament del grup de Waterloo i les finançes públiques de la Generalitat de Catalunya.

Aquests comentaris de membres de l'oposició parlamentària han sorgit al voltant de que la qüestió de la malversació de fons públics de la Generalitat hagi esdevingut aquests dies l'eix de les sessions del judici que se segueix al Tribunal Suprem sobre els fets de la tardor del 2017. Es tracta, concretament, del finançament de l'intent de referèndum de l'1 d'octubre d'aquest mateix any.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Duran, Girona, 15/05/2019 - 21:03

La fiscalia ho tindria molt facil per començar una investigació perque no s'aguanta per enlloc que el procesado-rebelde no xucli dels diners publics, aquest es un insolvent de cuidado que fins l'ultim dia intentarà viure del cuento, com ho ha fet sempre, subvencions i prebendes per la Topor i aixi anirien tirant del fil...