Publicitat

Puigdemont criticat pel fiasco d'Estrasburg

Ja no és intocable

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

La figura de Puigdemont, el màxim icona del radicalisme independentista català a hores d'ara, està començant a perdre el seu caràcter d'intocable dins d'aquest sector de l'independentisme. Aquestes primeres mostres de qüestionament encara no tenen caràcter públic, però fonts independentistes reconeixen que hi ha discrepàncies.

El motiu fonamental d'aquestes crítiques, segons les mateixes fonts, és el contundent fracàs que l'expresident ha protagonitzat recentment pel que fa a les expectatives que havia creat sobre el seu debut com a diputat del Parlament Europeu, al costat del també eurodiputat català Toni Comín. Els fets han demostrat que aquestes expectatives eren totalment infundades.

En aquest sentit, amplis sectors de l'independentisme creuen que Puigdemont va inflar una bombolla que la realitat va punxar posteriorment. Així, el que inicialment era una victòria política i judicial sobre l'Estat espanyol, va esdevenir un clar fracàs. L'expresident i Comín ni tan sols han pogut trobar, ara per ara, un grup parlamentari a l'eurocambra, atès que els seus intents han xocat amb el fet que se'ls rebutja perquè són considerats membres de l'extrema dreta.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 errefejota, Water, 27/01/2020 - 23:30

Vaya piñata podrida tiene el colega con la guita que pilla. Dice mucho del personaje. También la pinta de dormir debajo de un puente o en un lupanar que luce.

#3 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 27/01/2020 - 13:04

Y muy pronto final de la inmunidad para él y para su perrito faldero Comín.

#2 HAPPY, Esplugues de Llobregat, 27/01/2020 - 11:38

Un inútil es un inútil, aquí y en Bruselas

#1 Kropotkin, Bic, 27/01/2020 - 09:56

Los líderes estelados están a la altura de sus votantes... Jua, jua, jua,...