Publicitat
Confidencial · 9 de Novembre de 2018. 00:25h.

Ja no és la seva mà dreta

Artadi s'allunya de Puigdemont

Ja no és la seva mà dreta

Elsa Artadi amb Carles Puigdemont i Quim Torra, en una imatge d'arxiu

Definitivament, Elsa Artadi, consellera de Presidència i portaveu del Govern del president Torra, ha deixat de formar part del nucli de dirigents de la màxima confiança de l'expresident Puigdemont, que es troba a Bèlgica fugat de la justícia espanyola, a conseqüència d'algunes discrepàncies entre ells, segons fonts de Junts per Catalunya.

Aquestes discrepàncies van sorgir a conseqüència d'una certa evolució de les posicions inicials d'Artadi, que fa algun temps va començar a plantejar que calia dialogar amb l'administració espanyola per aconseguir millores del nivell de l'autogovern català, especialment el seu finançament. Aquesta postura va provocar que fos apartada del grup de col·laboradors més propers de Puigdemont.

De fet, segons les mateixes fonts, Puigdemont fins i tot va voler apartar-la del Govern, intentant que fos candidata a l'alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals de l'any proper, encara que no ho va aconseguir. D'aquesta manera, l'expresident també volia donar un altre enfocament a la carrera política d'Artadi, ja que pensava que en el futur podria arribar a ser candidata a la presidència de la Generalitat.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 09/11/2018 - 15:50

Artadi ....de Puigdemont.
Arta ....de Puigdemont.
El Artazgo de Artadi