Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2019. 00:10h.

Ja no és tan independentista

Comença Colau el desmarcatge?

Ja no és tan independentista

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Fonts municipals de Barcelona comenten que últimament Ada Colau està iniciant un cert desmarcatge de les postures independentistes, després que ja ha començat a funcionar la maquinària de l'Ajuntament de Barcelona, on els socialistes, que governen en coalició amb els comuns de l'alcaldessa, ocupen importants posicions relacionades directament amb la gestió de diverses àrees.

De fet, sectors dels comuns van retreure Colau, després de les eleccions municipals del passat 26 maig, que la causa principal de la davallada electoral del bloc polític que lidera l'alcaldessa havia estat la seva evident proximitat a l'independentisme. Ara, després d'haver aconseguit salvar el càrrec amb el suport dels socialistes i dels regidors de Manuel Valls, sembla que Colau està canviant.

A més, l'alcaldessa ha estat molt criticada pels sectors radicals de l'independentisme, per haver impedit l'arribada a l'alcaldia d'Ernest Maragall, que va guanyar les eleccions. Colau va patir una gran decepció quan, el dia que va prendre possessió del càrrec, va ser greument insultada a la plaça de Sant Jaume per alguns grups ultres de l'independentisme, que la van assetjar ella i els regidors no independentistes, i fins i tot els van llançar objectes.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 01/08/2019 - 12:15

La pequeña de los Esteso es grouchomarxistas hasta las cachas. "Estos son mis principios" y tal…

#1 Capit@n España, ¿el koiné solo o con leche?, 01/08/2019 - 10:50

Si le conviene hacerse rastafari lo hará. No lo duden.