Publicitat
Confidencial · 24 de Juliol de 2019. 00:30h.

Ja no guarden ni les formes

Aragonès 'passa' del president Torra

Ja no guarden ni les formes

Quim Torra i Pere Aragonès, en una imatge d'arxiu

Fonts del PDECat asseguren que la influència del president Torra sobre alguns membres del Govern, especialment d'Esquerra, és gairebé nul·la, i que, en aquesta línia, les insrucciones de Torra són ignorades de vegades per alguns consellers, de forma oberta, una situació que el president ha d'acceptar, atès que la seva autoritat sobre l'Executiu català està considerablement deteriorada.

Un cas d'aquesta manera d'actuar d'alguns consellers va ser protagonitzat fa dies, amb total naturalitat pel vicepresident del Govern i titular d'Economia, Pere Aragonès, dirigent d'Esquerra. Tot i la insistència de Torra en el sentit que no convocarà les eleccions catalanes quan es difongui la sentència del judici per l'intent d'aplicar el projecte independentista, Aragonès declarava poc després que, quan el Suprem dicti la seva resolució, totes les possibilitats han de estar sobre la taula".

Aquestes situacions confirmen les informacions que circulen sobre la soledat política del president Torra, que amb prou feines troba aliats ni al partit ni al Govern. Així mateix, està igualment allunyat de Puigdemont, després dels intents de l'actual president d'exercir realment la presidència, abandonant la seva posició de "president interí", com ell mateix va definir la seva situació quan va ser designat per ocupar la presidència de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat