Publicitat
Confidencial · 25 de Febrer de 2020. 00:25h.

Ja no hi ha butlla a Bèlgica

Revés judicial per a Puigdemont

Ja no hi ha butlla a Bèlgica

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

Les dificultats polítiques i judicials de Puigdemont a Bèlgica continuen provocant una certa inquietud a l'entorn de l'expresident català. Sembla que la situació està canviant, i que el territori belga comença a no ser tan segur com sí que ho era inicialment per als independentistes fugits de la justícia espanyola després dels fets de la tardor del 2017.

Quan es va confirmar que Puigdemont podia rebre la seva acreditació de diputat del Parlament Europeu (PE) i que, per tant, té immunitat parlamentària, els advocats de l'expresident van sol·licitar a la justícia belga que anul·lés l'euroordre plantejada pel Tribunal Suprem espanyol, perquè consideren que la seva tramitació no havia estat vàlida.

Tanmateix, el tribunal belga no ha rebutjat l'euroordre del Suprem d'Espanya, sinó que simplement s'ha limitat a decidir un ajornament de qualsevol decisió pel que fa a aquest afer fins que el PE es pronunciï sobre el suplicatori sol·licitat pel tribunal espanyol amb l'objectiu que s'aixequi la immunitat de Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Bernat Joan, Sant Jordi, Eivissa, 25/02/2020 - 19:44

Benvolgut/da Veciana, com és que alguns teniu la mania d'enviar la gent catalana cap enfora? Detect un plus de xenofòbia en aquests comentaris. De la xenofòbia més general a la nostra part del món: la catalanofòbia.

#2 Veciana, Barcelona, 25/02/2020 - 15:26

Donde tendría que ir es a Padania,allí en el norte de Italia,con sus amigos de la Lega Nord...Lombardía es muy bonito,según dicen.

#1 M Pilar, Barcelona, 25/02/2020 - 09:07

A ver si por fin actúan como es debido!!