Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2014. 00:25h.

Ja s'han oblidat de “l’últim"

CDC diu que Mas serà el cap de la llista

Ja s'han oblidat de “l’últim"

Artur Mas amb Mercè Conesa, en una imatge d'arxiu

Artur Mas va afirmar durant la conferència que va pronunciar recentment per presentar el seu full de ruta sobre el procés sobiranista, que elaboraria una llista unitària, i que ell no havia de ser necessàriament el cap de la candidatura, sinó que també en podria ser "l'últim".

Aquesta afirmació, que va provocar sorpresa d’una banda i incredulitat de l'altra, sembla que s'ha oblidat molt aviat, ja que el partit de Mas, Convergència Democràtica, té la seguretat que aquesta llista serà encapçalada pel president de la Generalitat.

Així, la portaveu del partit, Mercè Conesa, ha afirmat sobre l'afer que "ningú no entendria que la llista no l'encapçalés el president Mas". Si ningú no ho entendria, per què ho va dir? En qualsevol cas, els qui van donar a aquesta declaració de Mas un valor purament retòric, la van encertar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Top of the tops, Hollywood, 05/12/2014 - 20:33

A veure, qui te una barra prognàtica de 8 centímetres? qui te un tupé com Dick Tracy? qui és el més "guapo"?, home en Junqui no dona la talla (cap amunt sí, pero no es "guapo", que hi farem!) Si balla podrían fer un duo amb la Forcadell com Ginger

#2 pep, manresa, 05/12/2014 - 17:52

Mas el flautista, últim a CAT i primer a Liechtenstein.

#1 BEJOTA, BCN, 05/12/2014 - 14:29

Degut al nacionalisme.
L'empresari Bou veu "temor" en les grans empreses.
'Empresaris de Catalunya' lamenta que Mas hagi "abandonat" els "principis de legalitat i de neutralitat".
GAME OVER !