Publicitat
Confidencial · 30 d'Octubre de 2018. 00:25h.

"Ja va passar amb els jueus"

Comparació del conseller Puigneró

"Ja va passar amb els jueus"

El conseller Jordi Puigneró, al Parlament

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha fet una comparació entre la situació de Catalunya i "els jueus", durant una conferència davant de membres de l'associació independentista Sobirania i Justícia, per anunciar el seu projecte de crear una mena de república catalana digital, segons una informació del diari El País.

"Ja va passar amb la diàspora jueva. Els jueus eren una nació però no tenien un estat físic", va dir Puigneró, afegint que "en canvi, estaven ben connectats amb llaços de solidaritat i econòmics". El projecte pretén generar uns vincles similars a la xarxa entre catalans, segons el model de república digital d'Estònia, amb els governants de la qual Puigneró s'ha reunit tres vegades. Aquesta infraestructura utilitzaria una xarxa de telecomunicacions pròpia de la Generalitat, que arriba a 33 de les 42 comarques, perquè no pugui ser intervinguda, com va passar amb el tancament de webs per la Guàrdia Civil abans de l'1-O.

També va indicar que "no podem permetre que controlin les persones", i que "una Espanya analògica domina molt bé la porra", però que "en el món digital els vam guanyar". Així mateix, va assenyalar que cal protegir-se de ciberatacs com els denunciats pel Govern durant la consulta del 9-N i el referèndum de l'1-O, i es va mostrar partidari que Catalunya tingui un exèrcit propi, pel seu efecte dissuasori.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pipistrello, Tabàrnia, 31/10/2018 - 01:50

Aquest senyor és un xenòfob (un altre més) però per partida triple: va comparar al seu Twitter els espanyols amb els mongols (com si això hagués de ser un insult). En una sola piulada va insultar espanyols, mongols i la gent amb discapacitat psíquica. Amb la cara que té ja paga...

#5 Laughter, L'H-España, 30/10/2018 - 18:19

Con esa cara ya lo dice todo

#4 Catañol, Girona, 30/10/2018 - 12:25

Son completamente falsos....charlatanes y vivales que incendian el dialogo para mantener vivo el argumentario victimista y el insulto facilón...todo lo que se creen los indepes.

#3 catafracto, Barcelona, 30/10/2018 - 11:16

En ningún sitio está escrito que ser ingeniero te impida ser imbécil. Este hombre es un claro ejemplo.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 30/10/2018 - 10:09

O sea, que el gobierno de la Generalitat se va a dedicar a montar una república virtual etérea con el dinero de todos??!! Si quieren montarse un 'Second Life' para tractorianos que lo paguen de su bolsillo!!!!