Publicitat
Confidencial · 21 de Març de 2017. 00:20h.

Junqueras accepta la via judicial

Ara ja veu la sortida al Tribunal de l'Haia

Junqueras accepta la via judicial

Oriol Junqueras, durant un acte d'Esquerra

El vicepresident del Govern i líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, va fer recentment unes declaracions que reflecteixen el convenciment d’amplis sectors del moviment sobiranista català en el sentit que l'oposició de l'administració espanyola a l'aplicació del full de ruta del projecte independentista farà inviable actuacions unilaterals de l'independentisme.

Per tant, encara que el sobiranisme mantingui les seves reivindicacions, sembla molt probable que s'hagin de plantejar per vies exclusivament legals, descartant qualsevol actuació que estigui basada en l'incompliment de la legalitat vigent, tot i les reiterades declaracions en sentit contrari de dirigents independentistes.

Aquesta situació va quedar reflectida en les declaracions de Junqueras que, pel que fa al desenvolupament del procés sobiranista, va dir que "un dia haurem de dir a l'Haia que ho vam fer tot bé. Estic convençudíssim que s'arribarà". El líder d'ERC es referia al Tribunal Internacional amb seu a la capital holandesa.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mefisto, BARCELONA, 21/03/2017 - 13:47


NO US REFIEU GAIRE DEL TRIBUNAL DE L'HAIA QUE US CLAVARÀ UNA PLANTOFADA! LA POBRA RAJOLA EL VA ESMENTAR EN CERTA OCASIÓ I VA ESDEVENIR LA RIOTA DE VIUS I MORTS. ALGUNS ENCARA ENS EN FOTEM.