Publicitat
Confidencial · 17 de Febrer de 2020. 00:10h.

Junqueras adverteix Torra

"Mai no ens aixequem d’una taula de diàleg"

Junqueras adverteix Torra

Muntatge gràfic sobre Quim Torra i Oriol Junqueras

Encara que no seria la primera vegada que, al final, Esquerra s'arronsa i canvia de postura davant de Puigdemont i el seu nucli de dirigents independentistes afins, sembla que aquest cop el propòsit del partit que dirigeix Oriol Junqueras de prescindir clarament del grup de Waterloo per defensar els seus propis interessos polítics, té més fermesa i credibilitat que anteriors ocasions. Si no més, aparentment.

Així, davant d’alguns intents de Puigdemont d'aconseguir que el president Torra plantegi excessives condicions pel que fa a la seva propera reunió negociadora amb el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, de manera que faci inviable o irrellevant la trobada, Junqueras ha donat una espècie de cop de puny sobre la taula, llançant un advertiment molt clar a Torra.

El líder d'Esquerra ha declarat, sobre aquests eventuals condicionaments que Torra podria plantejar a Sánchez, i el rebuig dels quals pel president del Govern espanyol implicaria la ruptura de les negociacions, que “nosaltres no ens aixecarem mai de cap taula que serveixi per parlar”. Es tracta d'un evident avís per a navegants, la destinació concreta del qual és, òbviament, la ciutat belga de Waterloo.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat