Publicitat
Confidencial · 5 de Març de 2020. 00:32h.

Junqueras, arronsat

Per l'èxit de Puigdemont a Perpinyà

Junqueras, arronsat

Oriol Junqueras, a la comissió de Parlament sobre l’article 155 de la Constitució

La direcció d'Esquerra està començant a notar certes sensacions que ja va experimentar al passat. Quan totes les enquestes donen el partit d'Oriol Junqueras com a guanyador de les properes eleccions catalanes, el gran èxit d'assistència aconseguit per Puigdemont i el grup de Waterloo a Perpinyà ressuscita vells fantasmes de desenganys electorals.

En aquest sentit, segons fonts d'ERC, alguns dirigents s'han posat molt nerviosos perquè la massiva assistència a l'acte de Perpinyà indicaria que l'espai polític i social exconvergent té a hores d’ara molta més força de la que creia la direcció d'Esquerra. És possible, pensen aquests dirigents, que s'estigui cometent un error de càlcul.

En qualsevol cas, no seria la primera vegada que ERC creu assegurada una victòria electoral sobre els hereus de CiU i, finalment, aquest sector, organitzat i dirigit per Puigdemont, aconsegueix guanyar. Aquesta vegada, tanmateix, sembla que ERC té la situació molt més controlada que d’altres ocasions. Els nervis, però, s'estan estenent a diversos estaments del partit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat