Publicitat
Confidencial · 11 de Gener de 2017. 00:25h.

Junqueras autonomista?

Saluda el 2017 sense cap al·lusió al procés

Junqueras autonomista?

Una imatge de l'article d'Oriol Junqueras

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, va publicar fa dies un article al diari El Punt / Avui, saludant l'arribada del nou any, titulat 2017, l'any de les oportunitats, que no conté cap referència ni al procés sobiranista, ni al referèndum ni a la independència de Catalunya.

Segons el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, "la primera gran oportunitat" del nou any per a Catalunya no és el referèndum, ni el desenvolupament del procés, sinó "l'aprovació dels pressupostos per al 2017", sense que ni tan sols utilitzi la frase, habitual de l'independentisme, que són els últims pressupostos autonòmics.

Només es podria interpretar com a una certa i molt llunyana al·lusió als objectius del procés sobiranista la frase segons la qual “el 2017 també ens brinda l'oportunitat d’enofortir la Hisenda catalana, perquè sigui capaç de gestionar amb solvència totes les responsabilitats tributàries que assumirà en el futur". L'article sembla encaixar perfectament dins de les concepcions purament autonomistes.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jos, VNG, 11/01/2017 - 12:39

És que l'article és el més realista que es pot dir. La resta és simplement qui dia passa any empeny.
I pregar per la suspensió de l'autonomia. El final perfecte.