Publicitat
Confidencial · 8 d'Abril de 2020. 00:30h.

Junqueras 'crema' Capella

Amb el seu intent de sortir de Lledoners

Junqueras 'crema' Capella

Imatge d'arxiu de la consellera de Justícia, Ester Capella

El desig d'Oriol Junqueras i Raül Romeva de sortir de la presó de Lledoners ha provocat que hagin realitzat un intent, que tothom sabia que estava condemnat al fracàs, utilitzant la consellera de Justícia, Ester Capella, del seu mateix partit, Esquerra, amb el risc de deixar-la en evidència i que quedés cremada políticament.

L'afer ha causat un cert malestar a ERC, atès que era evident que l'Estat no permetria que sortissin en llibertat al·legant la situació creada per la epidema del coronavirus. Malgrat tot, van sol·licitar la seva sortida de la presó i van instar Capella que públicament pressionés la junta de tractament penitenciari de Lledoners perquè acceptés la sol·licitud. I la consellera va obeir.

Lògicament el Tribunal Suprem va advertir dels riscos de l'eventual comissió d'un delicte de prevaricació si la junta accedia a la llibertat de reclusos que no estan al tercer grau penitenciari, una cosa que a vegades ocorre, però que no és habitual, sobretot tractant-se d'aquesta mena de reclusos. Finalment, la junta no es va atrevir a fer el pas, deixant Capella políticament cremada i, a més, en ridícul.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Montse Quatre, Barcelona, 08/04/2020 - 16:31

Cal ser molt poca cosa, com ho son tota aquesta banda de sediciosos, per pretendre que els seus subordinats es juguin la pell per aquest panxacontent amb similitud a un oset personificat. La valentia dels insurrectes es paga i ja saben la lliçó. La llàstima es que els 14 anys que li han caigut a aquest bandarra tenia de pasar-los a Soto del Real

#4 M Pilar, Barcelona, 08/04/2020 - 16:16

Pues muy bien, que se queme. Sino que no hubiese hecho caso a los dos politicos presos. ¿No es ella la Consejera, pues que actue como tal, sin dejarse presionar, ella es la responsable.

#3 Coque, El Centro de Tabarnia, 08/04/2020 - 10:00

Esto es como el ajedrez.
Muchas veces tienes que sacrificar un peon (Capella) para salvar a las figurar del fondo de tablero
Espero que todos estos "peones" se den cuenta que las figuras no dudaran en inmolarlos cuando lo crean convenientes

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/04/2020 - 08:32

Desde que llegaron a la càrcel catalana. Cartas, entrevistas por radio vía móvil, redes sociales, visitas de todo tipo. Y en esta crisis , desaparecido? Piensa que presiona de esa manera? Monta un grupo de trabajo pero no hace política en esta crisis? poca altura, poco Todo. Cobardes, falta de liderazgo. ERC un blufff, un globo pinchado. Superados

#1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 08/04/2020 - 08:20

Doncs no és bona notícia, comparat amb la resta de consellers, Vergès, Jordà, El Homrani... Capella és de lo milloret que té ERC. SI com sembla guanyaran les properes eleccions, a qui posaran de consellers? Obriran les portes del zoo i a mesura que els animals enfilin cap al parlament els nomenaran consellers per ordre d'arribada?

#1.1 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/04/2020 - 08:59

Ni el carlisme es lo que era.....a un carlista de bigotón y mossens diario, le matan un abuelo y trincha a cualquiera (lejos quedan los requetés. De Monserrat) , debe se el purin del ramat, semblen mes homes, las dones.