Publicitat
Confidencial · 14 de Novembre de 2017. 00:25h.

Junqueras, el nou Pujol

ERC aplicarà el 'peix al cove'

Junqueras, el nou Pujol

Oriol Junqueras amb Jordi Pujol i Soley en una imatge d'arxiu

Si aquest cop les enquestes electorals no s'equivoquen, Esquerra guanyarà les eleccions catalanes del proper 21 de desembre, i per tant, Oriol Junqueras serà molt probablement el proper president de la Generalitat, si no més, fins que alguna decisió judicial de caràcter ferm l’inhabiliti per ocupar càrrecs públics.

En qualsevol cas, fonts d'Esquerra admeten que el partit està assumint ara per ara el fracàs del procés sobiranista, la qual cosa provocarà que les seves reivindicacions futures en el terreny nacionalista i els seus projectes en aquest àmbit entrin molt probablement a un esquema d'un cert realisme.

En aquest sentit, el nou Govern, ja sigui d'ERC en solitari o en coalició amb altres formacions, estarà disposat a negociar amb l'administració espanyola l'increment dels nivells d'autogovern de Catalunya. És a dir, que d'alguna manera, l'Executiu del partit de Junqueras reeditarà una versió modernitzada del peix al cove pujolista.

9 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi , Barcelona, 14/11/2017 - 17:10

Junqueras ya tiene planeado el nuevo socio de ERC: Podem, una vez destruidos el PSC, ICV, CDC, Unio y CiU ahora ya solo le queda Podem. A Podem le queda una legislatura y tambien quedara destruido como todos. Lo de siempre.

#8 Capit@n España, HABEIS PERDIDO, 14/11/2017 - 15:44

Gent de misa, gens de fiar.....

#7 M, Sabadell, 14/11/2017 - 13:24

Y para acabar de este forma, ¿hacía falta montar todo este culebrón?

#6 Nando Gómez, barcelona, 14/11/2017 - 13:23

Sr. Rius,2 preguntas x favor:
1-Porqué el Ayto. de Barcelona no puede gobernar/pactar con el PSC, cuando hay aytos. de ERC o de PdCat que sí lo hacen?
2-Qué supuesta coherencia tiene un partido que se presenta a unas elecciones que considera ilegales? y qué como dijo el terrorista/candidato Carles Riera:"....son un escenario de derrota?...."

#5 Actually, La Cangrí, 14/11/2017 - 13:08

De moment al cove hi és en Junqueras.