Publicitat
Confidencial · 11 de Novembre de 2019. 00:40h.

Junqueras, el nou 'traïdor'

Ho troben proper a Pedro Sánchez

Junqueras, el nou 'traïdor'

Junqueras, el nuevo 'traidor'

Durant l'última votació de la fracassada investidura de Pedro Sánchez, després de les eleccions generals espanyoles del passat 28 d'abril, els diputats d'Esquerra al Congrés sorgit d'aquests comicis es van abstenir. Ara, davant del 10-N, Esquerra s'ha mostrat de vegades inclinada a propiciar una eventual investidura de Sánchez, i de vegades en contra.

Tot i que als últims dies els candidats d'Esquerra van defensar la postura del no, la resta de l'independentisme ja no se’n refia d’ells. És a dir, el líder d'el partit, Oriol Junqueras, a la presó i condemnat a 13 anys de presó per intentar fer efectiva la independència de Catalunya, està començant ja a ser acusat de traïdor a la causa independentista pels sectors més radicals.

En aquesta línia, i com a un reflex d'aquesta situació, les organitzacions territorials de l'Assemblea Nacional Catalana van demanar a la fi de la campanya el vot per a Junts per Catalunya i per a la CUP, però no per a Esquerra, atès que consideren ambigua la postura d'aquest últim partit. Fonts independentistes diuen que la campanya contra el traïdor Junqueras procedeix de Waterloo.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat