Publicitat

Troba que el judici té poc ressò

Junqueras, empipat

Imatge d'arxiu del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras

El líder d'Esquerra, actualment a la presó madrilenya de Soto del Real, està molt emprenyat per la important polèmica política que s'ha produït, durant els dies previs al judici contra els dirigents independentistes catalans processats, sobre la figura del mediador en les negociacions, ara trencades, entre les administracions estatal i catalana, segons fonts del partit.

Junqueras considera, segons aquestes fonts, que episodi del mediador ha tapat parcialment la campanya que està desenvolupant l'independentisme contra l'inici de les sessions del judici, el que està disminuint de manera molt considerable el ressò mediàtic que el començament de la vista hagués tingut si aquesta polèmica no s'hagués produït.

A més, la ruptura de les negociacions crea un escenari de major tensió entre l'independentisme i les autoritats de l'Estat, una qüestió que, segons opina Junqueras, podria perjudicar els dirigents processats. El líder d'Esquerra considera negativa qualsevol qüestió que resti protagonisme a hores d'ara als dirigents independentistes empresonats.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Rogeli, Tornabous, 12/02/2019 - 15:57

No m'en pipis.

#2 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 12/02/2019 - 15:39

Seria tan fàcil sortir a les teles de tot el planeta...només cal usar el llacet groc com exigeix la Història del nostre dissortat país...Catalunya i el món us miren! No ens decebeu!

#1 Yo, BARCELONA, 12/02/2019 - 09:37

Lobo con piel de cordero. Este es el verdadero Maquiavelo de la jugada y la tendrá que pagar. El pastelero loco y cobarde sólo es un mamporrero iletrado y fanático.
Prohibición de partidos independentistas al igual que en Alemania y tantos otros países de Europa.