Publicitat
Confidencial · 20 de Març de 2017. 00:20h.

Junqueras està guanyant el pols

Mas i Puigdemont, fora de la cursa

Junqueras està guanyant el pols

Puigdemont, Junqueras i Mas, en una imatge d'arxiu

La pugna pel control de l'independentisme oficial català, que va començar a plantejar-se des que es va iniciar l'actual legislatura del Parlament, està sent guanyada clarament a hores d'ara pel líder d'Esquerra i vicepresident del Govern, a més de conseller d'Economia, Oriol Junqueras.

Des del moment en què Carles Puigdemont va prendre possessió de la presidència de la Generalitat, el mateix Puigdemont, Junqueras i Artur Mas van ser considerats com els tres aspirants a aconseguir el control de l'independentisme. El president, però, s'ha autodescartat després d'anunciar que no serà candidat a repetir al càrrec a les properes eleccions, i ja només segueixen en la carrera Mas i Junqueras.

Tanmateix, en el cas de Mas, la sentència per l'organització de la consulta del 9-N del 2014 i l'ofensiva judicial contra la corrupció a Convergència, que està fregant l'expresident, han anul·lat les seves opcions polítiques en un futur immediat. Per tant, Junqueras està guanyant el pols, la qual cosa confirmen totes les enquestes electorals.

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Sinitaca, 20/03/2017 - 15:26

No problem!!! Ines Arrimadas saldrá en top-less en el anuncio electoral de las autonomicas de Septiembre. ARRASARÁ