Publicitat
Confidencial · 25 de Febrer de 2020. 00:35h.

Junqueras, fart de Torra

Pel seu boicot a pactar amb Sánchez

Junqueras, fart de Torra

Muntatge gràfic sobre Oriol Junqueras i Quim Torra

Fonts d’Esquerra afirmen que el màxim líder del partit, Oriol Junqueras, mai no va mantenir una relació molt distesa amb el president Torra. I afegeixen que a hores d’ara aquestes relacions han empitjorat, i el problema entre ambdós dirigents ja no és només una qüestió d'estratègies polítiques, sinó que té també importants components de caràcter personal.

Junqueras creu que la incapacitat de Torra per dirigir la gestió de la Generalitat està desprestigiant l'administració catalana. I aquest fet és un important obstacle per aconseguir l'ampliació de la base social de l'independentisme, una ampliació que ERC considera imprescindible per tornar a plantejar un projecte independentista que pugui tenir algunes garanties d'èxit.

A més, el líder d'Esquerra és molt crític amb la subordinació total de Torra a Puigdemont, una subordinació que és l'origen del fet que el president de la Generalitat estigui intentant, actualment, boicotejar les negociacions dels independentistes amb l'administració espanyola, per treure Catalunya de la seva actual situació de bloqueig institucional i polític.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat