Publicitat
Confidencial · 9 de Gener de 2019. 00:24h.

Junqueras no fa el pas

Encara té por de Puigdemont

Junqueras no fa el pas

Oriol Junqueras i Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, està actuant a la defensiva enfront dels radicals dirigits pel tàndem Puigdemont-Torra, i en aquest sentit està evitant participar a les propostes i iniciatives dirigides a aconseguir una unitat d'acció independentista que acabaria sent controlada, de fet, des de Waterloo.

Tot iaixò, fonts d'Esquerra diuen que dins del partit hi ha sectors que consideren que aquesta estratègia exclusivament defensiva no és suficient, i mantenen que la direcció hauria de passar a l'ofensiva i desvincular-se amb claredat públicament de Torra i Puigdemont, criticant de manera contundent el projecte que ambdós defensen. Perquè actuar a la defensiva significa que té por de Puigdemont.

Aquests sectors d'Esquerra, afegeixen les mateixes fonts, plantegen aquesta proposta rupturista des de la seguretat que proporcionen les enquestes, tant internes com a externes, que donen el partit com a clar guanyador a unes eventuals eleccions catalanes. Precisament, l'estratègia de Puigdemont i Torra per evitar aquesta derrota es basa a les candidatures unitàries de l'independentisme, incloent Esquerra.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mefisto, BARCELONA, 09/01/2019 - 17:51

El JUNQUI no fa el pas ni el PES.
Ben mirat, és un pobre home, un frare de Montserrat defroqué i una mica torrat d'un fanatisme infantil de llobató! Un personatge com ell no té cabuda a la Europa de l'any 2019.