Publicitat
Confidencial · 20 d'Abril de 2017. 00:25h.

Junqueras 'passa' del referèndum

Per això torna a parlar de la DUI

Junqueras 'passa' del referèndum

Oriol Junqueras durant un acte d'Esquerra

El vicepresident del Govern i responsable d'Economia, Oriol Junqueras, ha donat una clara mostra que està convençut que el referèndum que el sobiranisme català reivindica i que el president Puigdemont ha promès que es farà abans del final del setembre, no es realitzarà.

Així, el màxim dirigent d'Esquerra ja està buscant alternatives que no donin davant de l'opinió pública la imatge d'una marxa enrere, i parla d'una declaració unilateral d'independència (DUI) si l'Estat espanyol impedeix la celebració del referèndum, com ja han anunciat que faran les autoritats de Madrid.

Junqueras sap perfectament que no hi haurà referèndum, però no vol ser ell qui admeti públicament aquest fet, i per aquesta raó fa plantejaments com a una eventual DUI, intentant d'aquesta manera donar la imatge que és l'independentista més radical de tots. Però, si el sobiranisme no és capaç de fer un referèndum, pot proclamar la independència?

3 Comentaris

Publicitat
#3 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 21/04/2017 - 02:36

Aquest paio comença a ser més ximple del que aparenta. I què és pensa que passarà quan faci una DUI i, més enllà de cridar des del balcó de la Plaça Sant Jaume, la plasmi per escrit en un acte jurídic pretesament vàlid?

#2 botifler1914, Sinitaca, 20/04/2017 - 14:23

Parense un momento a comtemplar la foto de Junqueras.... no en el ISIS lo admitirían como lider.
Aqui en Tierra Mítica no somos de este mundo.

#1 Carlos BCN, Barcelona , 20/04/2017 - 06:15

La III Guerra Mundial resonando en el ambiente, Le Pen con opciones de ganar en Francia, los yihadistas poniendo bombas aquí y allí.... el momento de unirnos para podernos defender y toda esta gente jugando a dividir. Amor x Cat muy poco