Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2017. 00:10h.

Junqueras perd pes a Madrid

Perilla el 'pont' amb el ministre Montoro

Junqueras perd pes a Madrid

Oriol Junqueras amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro

La pressió del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, perquè la Generalitat compleixi determinades exigències informatives molt estrictes sobre les seves despeses indica que la figura del vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, està perdent pes polític a les estructures del poder polític espanyol.

Fonts del PP diuen que la relació entre Junqueras i Montoro, que era molt bona, s'ha refredat notablement les últimes setmanes, perquè el ministre de Mariano Rajoy retreu el vicepresident català que no actuï de contrapès per frenar els radicalismes verbals del president Puigdemont.

De la seva banda, Junqueras considera que Montoro hauria d'haver evitat amenaçar la Generalitat amb una cosa tan sensible com tallar les transferències financeres del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA), un fet que tindria conseqüències molt greus. Tanmateix, la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, creu que es podrà negociar amb Junqueras després de l'1-O.

2 Comentaris

Publicitat
#2 lucas, bcn, 12/08/2017 - 13:26

A perdido peso , a perdido peso.......pues yo lo veo tan gordito como siempre.

#1 Gerard, Badalona, 01/08/2017 - 22:08

"la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, creu que es podrà negociar amb Junqueras després de l'1-O..."..Commmmm? Negociar amb el Junqueras després de la derrota...de l'1 O?.. Que coy..s'ha de negociar?? la garjola on ha d'anar,..potser??