Publicitat
Confidencial · 14 de Juliol de 2017. 00:25h.

Junqueras, president 'de facto'

El líder d'ERC fa llistes sobre el Govern

Junqueras, president 'de facto'

Junqueras i Puigdemont, durant una reunió del Govern

Importants dirigents del PDECat estan sorpresos i molt preocupats pel que està succeint al Govern de la Generalitat, i especialment per l'actitud del president, Carles Puigdemont, que sembla estar donant mostres últimament que està subordinat al vicepresident de l'Executiu i líder d'Esquerra, Oriol Junqueras.

Fonts del partit convergent expliquen que ningú no entén dins del PDECat que Junqueras pugui plantejar-li al president de la Generalitat una llista de consellers del Govern que haurien de ser destituïts, proposant-li fins i tot qui haurien de ser els substituts, sense que Puigdemont li hagi destituït immediatament.

A més, afegeixen que Junqueras s'està comportant com si fos el president quan, en realitat, no ha assumit el més mínim risc judicial durant tot el desenvolupament del procés sobiranista, mentre que són majoritàriament membres del PDECat els que estan patint les conseqüències de les actuacions de jutges i fiscals. Al marge del PDECat, també han rebut querelles Carme Forcadell i Anna Simó, i Joan Josep Nuet està sent investigat.

3 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 14/07/2017 - 12:05

Si tan chulo es este hombre, a ver si tiene agallas de sustituir al vice, y colocar a alguien de su propio partido, antes de que se lo meriende con patatas.

#1 manuel, Barcelona (España), 14/07/2017 - 11:28

Creo que Puchi ha pasado la pantalla de Convergència y ahora está en la pantalla ERC. Está buscando acomodo para salvaguardar su futuro en el entorno de ERC.

#1.1 Mel, Barcelona, 16/07/2017 - 21:45

Totalmente de acuerdo, entre los votos transvasados de PdCat a ERC está el de Puigdemont