Publicitat
Confidencial · 23 de Maig de 2019. 00:35h.

Junqueras: se li veu el llautó

"Hem de parlar", li va dir a Pedro Sánchez

Junqueras: se li veu el llautó

Oriol Junqueras saludant Pedro Sánchez al Congrés

El màxim dirigent d'Esquerra, Oriol Junqueras, manté una imatge de líder independentista molt crític amb l'Estat espanyol, però realment està convençut que només una negociació amb l'administració de Madrid podrà treure Catalunya de la situació de crisi i paralització institucional i política que està patint a hores d’ara.

Tanmateix, el pànic de ser qualificat de traïdor a la causa independentista, fa que intenti amagar aquest desig d'iniciar, com més aviat millor, aquesta negociació amb el Govern del PSOE que sorgirà del Congrés configurat per les eleccions generals del passat 28 d'abril. I per això Junqueras va buscar Pedro Sánchez el passat dimarts al Congrés, per dir-li: "Hem de parlar".

I de què "hem de parlar"? De qualsevol cosa. A Junqueras li cal que l'administració espanyola faci algun gest que ell pugui vendre, davant del seu mateix partit, i davant del conjunt de l'independentisme, com a una negociació sobre algun tipus de referèndum pel que fa a la futura relació entre Catalunya i l'Estat espanyol. Perquè, després de gairebé deu anys, el procés independentista no ha aconseguit absolutament res.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 LA MENTIDE, TE LAS CAMES CURTES, Barcelona, 23/05/2019 - 10:23

S'ELS HI VEU EL LLAUTO
i ja cada vega podeu ENGANYAR MENYS

Vosaltres SOLETS, SOLETS
us vau ficar en el forat
que es el que VOLEU
sidralls i circs i RES MES

Ara voleu traslladar el CIRC DEL PROCES a Madrit
i com no sera com el Parlament Catala, VICTIMISME A LA VISTA

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/05/2019 - 00:26

Ciniqueras: "¿Qué hay de lo mío?"
Pedrondo VII: Aguanta, Oriol, aguanta.

O eso, o fue Ciniqueras implorando casi de rodillas que Pedrondo le saque las castañas del fuego después de haberle hecho un corte de mangas con Iceta. Hay que ser gilipollas rematado. Pero claro, Ciniqueras no da para más.