Publicitat
Confidencial · 16 de Setembre de 2019. 00:24h.

Junqueras segueix ‘disparant’

Critica la fugida de Puigdemont

Junqueras segueix ‘disparant’

Imatge de Junqueras amb Puigdemont al Palau de la Generalitat

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, manté la seva ofensiva contra l'expresident Puigdemont, en el marc d'una estratègia que té com a objectiu un progressiu allunyament del grup de Waterloo. Una nova dada confirma que Junqueras està decidit a que Puigdemont i els dirigents afins no condicionin el futur d'Esquerra, com han fet fins ara.

Durant una entrevista al diari francès La Dépêche du Midi, amb motiu de la darrera Diada, el líder d'Esquera es refereix amb una frase enverinada a la fugida de Puigdemont a l'estranger després de la declaració d'independència de Catalunya: "Em vaig quedar a Catalunya per un sentit de responsabilitat amb els ciutadans. Per aquest motiu em vaig personar al Suprem, per responsabilitat i coherència".

Així, amb una sola frase, Junqueras està acusant Puigdemont de ser un irresponsable i un incoherent, encara que ho digui indirectament. Aquest episodi reflecteix el pèssim estat de les relacions entre Esquerra i el grup de Waterloo, i el progressiu allunyament no només polític, sinó també personal, de Junqueras pel que fa a Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Aix Mossén...., Bcn, 16/09/2019 - 19:57

I tota aquesta "responsabilitat" i "coherència" on eren quan vas prometre les famoses estructures d'estat? O creus que ens en hem oblidat?
Les rates tenen més dignitat que aquest home...