Publicitat
Confidencial · 15 de Gener de 2018. 00:25h.

Junqueras tampoc no té futur

És difícil que recuperi la posició perduda

Junqueras tampoc no té futur

Oriol Junqueras durant una intervenció al Parlament

Tot i que Oriol Junqueras es troba actalmente a una situació diferent de Carles Puigdemont, la realitat, segons admeten diverses fonts independentistes, és que a hores d'ara cap d'ells no sembla tenir futur polític, tot i que les coses seran més difícils per a l'expresident, fugit a Brussel·les de la justícia espanyola.

Junqueras ha donat la cara davant la justícia, però les últimes decisions judicials sobre la seva situació de pressió preventiva auguren per a l'exvicepresident un horitzó processal bastant pessimista, el que planteja importants dubtes sobre la viabilitat del seu futur com a dirigent polític de Catalunya.

A més, durant els moments més tensos del procés sobiranista, des del Govern espanyol es va difondre de forma pública el missatge que, tant Puigdemont com a Junqueras estaven invalidats com a possibles interlocutors d'una eventual negociació quan la situació es normalitzés a Catalunya. Per tant, el futur polític del líder d'Esquerra sembla poc clar.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mireia, Barcelona, 15/01/2018 - 09:52

Només ha tingut futur pels seguidors del genere de la ciencia-ficció, pels inocents que s'han cregut totes les mentides que els han dit i pels membres del ramat que han venut les seves emocions a preu de saldo. El futur d'aquest paio es una condemna d'uns quants anys de presó i quan surti directe cap a Poblet a fer vida monacal i a redimir-se.