Publicitat
Confidencial · 12 de Setembre de 2019. 00:23h.

Junqueras tira pel dret

No vol saber res de Waterloo

Junqueras tira pel dret

Junqueras i Puigdemont, al Palau de la Generalitat

Les enquestes electorals favorables han convençut finalment el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, que ha d'ampliar progressivament l'allunyament que ja manté pel que fa a Carles Puigdemont. Fonts del partit asseguren que el màxim dirigent de la formació ha decidit accelerar els seus plans de trencar clarament amb el grup de Waterloo.

Una de les primeres senyals d'aquesta estratègia de Junqueras, que aquest cop sembla ferma, és la contestació a la recent negativa de Puigdemont i Torra al fet que es convoquin eleccions catalanes com a resposta a la sentència, previsiblement condemnatòria, del judici als dirigents independentistes acusats d'intentar materialitzar la independència de Catalunya durant la tardor de 2017.

La reacció de Junqueras a aquesta negativa va ser una frase enverinada: "Cap demòcrata hauria de tenir por del vot dels ciutadans". D'aquesta manera, està dient el líder d'Esquerra que l'expresident no és un "demòcrata"? Després d'aquest plantejament sembla molt difícil que Puigdemont i Junqueras puguin refer la seva relació política.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Lledoners mon amour, 12/09/2019 - 13:28

Lo del juez Llanera, mano de santo oiga.