Publicitat
Confidencial · 21 de Febrer de 2020. 00:20h.

JxC aposta per Puigneró

És el candidat electoral de Waterloo

JxC aposta per Puigneró

Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administracions públics, amb l'expresident Puigdemont

Encara que és habitual que Puigdemont canviï de posició de sobte i rectifiqui les seves decisions, a hores d’ara la seva aposta per encapçalar la candidatura de Junts per Catalunya (JxC) a les properes eleccions catalanes és Jordi Puigneró, actual conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat, que presideix Quim Torra.

Puigneró compartia les preferències de Puigdemont amb la diputada de JxC al Congrés Laura Borràs, que ha quedat fora de la pugna a conseqüència de la investigació oberta pel Tribunal Suprem sobre suposades irregularitats durant la seva etapa al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes. Aquestes irregularitats es relacionen amb la concessió de contractes de serveis.

Naturalment, diuen les mateixes fonts, Puigneró ocuparia el càrrec, si l'aconsegueix, en les mateixes condicions que l'actual president. És a dir, es tractaria, com en el cas de Torra, d'una mena de delegat de Puigdemont, sense cap poder real de decisió, un poder que seria a les mans de l'expresident, que des de Waterloo controlaria tots els aspectes importants de l'actuació del Govern de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 El Sifoner, Castelló, 21/02/2020 - 17:35

( Es decir, se trataría, como en el caso de Torra, de una especie de delegado de Puigdemont, sin ningún poder real de decisión, un poder que estaría en las manos del ex presidente, que desde Waterloo controlaría todos los aspectos importantes de la actuación del Govern de la Generalitat.) Lo que se conoce como "DEMOCRACIA de PARTIDO"

#1 Capit@n España, The broquil is over, 21/02/2020 - 10:51

La veritat es que és dificil d'escollir el mes ruc. De totes maneres em sembla una bona elecció.. hahahaha