Publicitat
Confidencial · 4 de Maig de 2018. 00:10h.

JxC ‘colla’ el PDECat

Desautoritzen la portaveu convergent

JxC ‘colla’ el PDECat

Imatge d'una reunió de Puigdemont amb el grup de JxC

Dins de l'independentisme en general i del PDECat de manera més concreta, la guàrdia pretoriana de Puigdemont, agrupada en Junts per Catalunya (JxC), no permet la més mínima insinuació que pugui ser interpretada com a l'indici de qualsevol tipus de dissidència sobre les posicions que manté l'expresident de la Generalitat.

Així, tot el pes de l'ortodòxia de JxC ha caigut sobre la portaveu del PDECat, Maria Senserrich, la qual es va permetre declarar que el nom del candidat a la investidura com a futur president de la Generalitat havia de ser aprovat per tots els diputats del partit, el que podia interpretar-se com a una certa negativa a que aquest candidat sigui imposat unilateralment per Puigdemont.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va contestar: "Si hi ha d'haver un candidat ha de ser Puigdemont, o el que digui Puigdemont. I naturalment tindrà tot el suport de tot el grup parlamentari de JxC. Excepte, és clar, que es vulgui anar a eleccions". I Josep Costa, va assegurar: "Es pot dir més alt però no més clar. De president ja tenim un, i ningú es planteja buscar-li successor només pel fet que a Espanya no li agradi".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Montesquieu, Barcelona, 04/05/2018 - 12:07

Submissió absoluta al lider, exaltació de la nació,... ¿Quin nom te això??