Publicitat

Ho veuen 'tòxic' per a les eleccions

JxC contra Torra

El president Torra, durant un acte de Junts per Catalunya

Diversos sectors de Junts per Catalunya (JxC), sobretot els vinculats al municipalisme català, són molt crítics amb la inactivitat del Govern que presideix Quim Torra, atès que els candidats a les eleccions locals del proper dia 26 es consideren perjudicats per la imatge negativa que propicia aquesta passivitat, una imatge de la qual responsabilitzen directament al president.

A més, molts dels candidats lamenten que no puguin capitalitzar per a les eleccions, com seria lògic, les actuacions del Govern de la Generalitat. De fet, no hi ha actuacions de l’Executiu català perquè la paràlisi institucional, propiciada per Torra, és total, i aquest fet està afectant molt negativament les campanyes dels candidats de JxC davant de les eleccions.

D'altra banda, molts d'aquests candidats no veuen convenient vincular les seves campanyes de les eleccions a la figura del president Torra, en contra del que semblaria normal, perquè consideren que la imatge del president seria perjudicial per les seves campanyes. En aquest sentit, està augmentant el pessimisme sobre els resultats electorals de les candidatures de JxC el proper dia 26.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/05/2019 - 00:40

Si tóxicos sois toda la ultraderecha separatista. je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,