Publicitat

El PSOE els enfonsa la seva estratègia

JxC, descol·locat

Imatge de les banderes catalana i espanyola al Palau de la Generalitat

El PSOE ha enfonsat l'estratègia de JxC i el grup de Waterloo d'aparentar que vol negociar sobre el futur de Catalunya amb el Govern espanyol, quan de fet no busca cap negociació, sinó que pretén que es generi una situació de tensions i enfrontaments de la Generalitat amb l'administració espanyola. És l'estratègia de com pitjor, millor.

Torra i JxC van exigir al Govern de Pedro Sánchez, amb un to d'ultimàtum, que la mesa de diàleg d’ambdues administracions havia d'estar constituïda abans que finalitzés l'actual mes de febrer. Pensaven que l'administració espanyola incompliria aquest termini i retardaria la convocatòria de la reunió per constituir la mesa. Però no va anar així, i el  PSOE va fer una proposta concreta, que encaixava dins d'aquest plantejament.

Davant d’aquesta situació, Torra i JxC van quedar descol·locats, i van optar per sobreactuar, organitzant una baralla absolutament desproporcionada, argumentant que el Govern de Madrid no havia consensuat prèviament la data. Ningú, ni a Madrid ni a Barcelona, no va entendre aquesta reacció totalment fora de lloc, i finalment Torra i JxC han hagut de proposar una data molt propera a la que va plantejar Sánchez. Llavors, per què tanta indignació i tant empipament?

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Bollycao, Samarkanda, 24/02/2020 - 10:14

Leo artículos en Enoticies que podrían hacer pensar que Cataluña es una potencia mundial. La realidad es que es un región inadaptada de un país en decadencia desde hace cuatro siglos. En el momento en que España se reencuentre a sí misma, los nacionalismos periféricos se irán por el desague del inodoro