Publicitat

L'expresident ho té magre

JxC frena Mas

Artur Mas, durant una entrevista radiofònica

Artur Mas segueix maniobrant dins del bloc neoconvergent perquè considera que encara té possibilitats d'aconseguir el lideratge futur d'aquest espai polític. Malgrat tot, fins el 23 de febrer del 2020 està inhabilitat judicialment per ocupar càrrecs públics, per la seva participació a l'organització de l'intent de referèndum il·legal del 9 de novembre del 2014.

Tanmateix, aquest no és el seu únic problema. Darrerament, Mas està rebent del PDECat i de la seva marca electoral, Junts per Catalunya (JxC), alguns senyals en el sentit que hauria de moderar les seves aspiracions. I el més preocupant és que aquests senyals negatius no procedeixen només dels sectors afins a Puigdemont, sinó també d'alguns grups allunyats de Waterloo.

A més, també juga en contra de les pretensions de Mas el fet que, desmuntant les previsions existents, JxC aconseguís en les eleccions del 10-N un augment de vots i un escó més al Congrés dels Diputats. És a dir, que alguns pensen ara que les coses no van tan malament com a per buscar un salvador que, d'altra banda, tampoc no va demostrar una gran eficàcia quan era el líder de CiU.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 22/11/2019 - 08:37

Aquel abrazo raruno entre éste señor y el de la CUP, que tiempo antes lo habían lanzado a la papelera de la historia, como si fuesen unos herederos de Pujol, que le estuvieran negando la sucesión. El timón de la chalupa exclavista con maldició marinera. !Qué tiempos!.