Publicitat

Retardaran la convocatòria electoral

JxC ho veu magre

Puigdemont i Torra durant un acte de Junts per Catalunya

Puigdemont i el seu entorn són conscients que a hores d’ara Junts per Catalunya es troba a una fase de declivi, i a més, les enquestes de què disposa el  partit indiquen que les seves expectatives electorals són molt negatives. Aquesta és la raó que Torra descartés recentment complir la seva promesa segons la qual convocaria les eleccions catalanes quan s'aprovés el projecte de pressupostos de la Generalitat.

Actualment, l'actuació del Govern pel que fa a la crisi del coronavirus està tenint un impacte molt negatiu pel que fa a la seva imatge electoral, i el grup de Waterloo sap que cal guanyar temps. D'altra banda, molts electors no entenen la profunda divisió de l'independentisme entre Junts per Catalunya i Esquerra, una divisió que no té cap perspectiva que pugui ser solucionada.

I finalment, el baix perfil de l'actuació política de Puigdemont està provocant moltes incògnites i bastant desconcert. A més, s'està començant a dubtar que Jordi Puigneró, l'actual conseller de Politicas Digitals i Administració Publica, continuï sent el candidat de Waterloo per encapçalar la candidatura de JxC a les eleccions, una candidatura que fins ara es considerava decidida.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan Jose García, Cunit, 28/04/2020 - 20:09

Se impone un traslado de residencia a Andorra.