Publicitat

Creu que encara pot guanyar a Catalunya

JxC revifa

Laura Borràs amb l'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

Els resultats del 10-N, amb pujada de vots i un escó de Junts per Catalunya (JxC), que va arribar a aquestes eleccions amb unes expectatives molt pessimistes, i el descens d'Esquerra, que ha perdut vots i dos escons, han tornat la confiança als neoconvergents. Ara, es veuen amb possibilitats de seguir guanyant terreny en la perspectiva de les properes eleccions catalanes.

Fonts de JxC opinen que juga al seu favor de manera clara la seva aposta decidida pel no a la evenual investidura de Pedro Sánchez com a president de el futur Govern espanyol, enfront de les ambigüitats i dubtes de la direcció d'Esquerra, una actitud que està desconcertant els seus mateixos militants i votants.

Igualment, els exconvergents estan convençuts que podran capitalitzar electoralment la gairebé segura condemna judicial del president Torra per desobediència, incloent el xou que va organitzar durant la vista del seu judici. I finalment, cal tenir en compte que Puigdemont és un actiu electoral molt important, i és segur que protagonitzarà algun episodi polèmic -intentará ser candidat?- per beneficiar JxC. La conclusió és que Esquerra no té les coses tan clares com sembla.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat