Publicitat
Confidencial · 29 de Gener de 2018. 00:05h.

JXC s'ha 'menjat' el PDECat?

El gup de Puigdemont té el control

JXC s'ha 'menjat' el PDECat?

Imatge d'una reunió de la direcció del PDECat

L'actitud de total passivitat del PDECat davant del notable protagonisme que, des de les eleccions catalanes del 21 de desembre de l'any passat, ha assumit Junts per Catalunya, la candidatura de l'expresident Puigdemont, planteja en amplis sectors polítics de Catalunya molts dubtes sobre la continuïtat del partit convergent.

Aquesta situació se suma als greus problemes financers del PDECat, que es veuran agreujats pel fet que molt probablement haurà d'assumir les responsabilitats econòmiques derivades de la sentència del cas del Palau de la Música, que obliga Convergència a tornar les quantitats obtingudes de manera il·lícita.

A més, dins del PDECat s'han produït importants discrepàncies pel que fa a l'estratègia sobre el procés sobiranista que està aplicant el moviment independentista, mentre que segueix sense solucionar-se l'antiga tensió entre els sectors més moderats i els més radicals. Aquest panorama fa molt incert el futur del PDECat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Andreu, Mataro, 29/01/2018 - 00:52

Això passa quan tires la pedra i amagues la mà. Han deixat tirat al pobre Puigdemont com å responsable de tota la merderada.