Publicitat
Confidencial · 27 de Gener de 2020. 00:30h.

La ANC s'està diluint

La plataforma no troba el seu lloc

La ANC s'està diluint

Imatge d'una acció reivindicativa de membres de l'ANC

La Assemblea Nacional Catalana (ANC) està desapareixent de la primera línia de l'activitat política a Catalunya, de manera paral·lela a la pèrdua de força i impuls del moviment independentista. La plataforma que dirigeix Elisenda Paluzie va intentar durant algun temps actuar com el revulsiu per a una revifada del projecte, però no ho va aconseguir.

El descens del protagonisme de l'ANC és una conseqüència de la pèrdua de la seva antiga capacitat mobilitzadora, que li permetia plantejar xantatges polítics als líders independentistes quan feien marxa enrere. Ara, sense força per amenaçar amb mobilitzacions importants, la plataforma ja no intimida ni els independentistes que reculen ni l'Estat.

A més, segons admeten sectors independentistes, aquest considerable descens de la seva capacitat de mobilització ha provocat que l'ANC estigui a hores d'ara totalment desubicada als esquemes de l'independentisme català. Ha perdut el seu lloc i el seu espai perquè, si ja no mobilitza sectors amplis dels ciutadans a favor del projecte independentista, quina és la seva funció?

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Coque, El centro de Tabarnia, 27/01/2020 - 10:04

si ya no moviliza a sectores amplios de los ciudadanos a favor del proyecto independentista, ¿cual es su función?

Pues su función continua siendo la misma, ser morada de pesebreros, de vividores de subvenciones públicas y de quemar dinero de todos para mantener los intereses de unos pocos

#1 Hilario, Barcelona, 27/01/2020 - 07:02

Elisenda, tic,tac, tic, tac...