Publicitat
Confidencial · 18 de Juliol de 2017. 00:20h.

La batalla de la imatge, perduda

El procés reflexa divisió i radicalisme

La batalla de la imatge, perduda

L'exconseller Baiget amb el president Puigdemont, amb Santi Vila darrere

Els estrategs del procés sobiranista català estan perdent amb claredat la batalla de la imatge tant a Catalunya com a l'Estat espanyol i a Europa des que fa alguns dies van començar a mostrar-se públicament algunes dissidències al Govern i a altres nivells de l'administració de la Generalitat, i al PDECat.

Tampoc no han aconseguit presentar els canvis realitzats com remodelacions, sinó que la imatge que emergeix d'aquesta situació és la d'una purga de dissidents que s'està fent amb mètodes poc dialogants i democràtics. A aquesta imatge ha contribuït la manifestació externa de les clares discrepàncies existents entre el PDCEcat i ERC.

L'opinió pública -excepte els sectors de l'independentisme convençut- està començant a percebre aquesta dinàmica com a una pugna davant de la convocatòria electoral que es produirà després que es reconegui públicament que el referèndum que s'ha de fer el proper 1 d'octubre és inviable.

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 18/07/2017 - 11:56

¿ A donde a ido a parar la democracia de calidad que tanto pregonaban? Estas purgas que han efectuado demuestran un sesgo dictatorial, en el sentido mas fascista, al no aceptar discrepancia alguna.