Publicitat
Confidencial · 2 de Juliol de 2019. 00:30h.

'La Caixa' adverteix Canadell

Espera que defensi "l'interès general"

'La Caixa' adverteix Canadell

Imatge de la presa de possessió de Joan Canadell com a president de 'la Cambra'

Sectors importants del món econòmic i financer català han rebut amb una certa preocupació els plantejaments radicals de Joan Canadell, nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, una corporació amb molt de pes al teixit socioeconòmic català. Les primeres manifestacions de Canadell indicaven una clara intenció de polititzar l'entitat, tot i que darrerament sembla haver matisat aquest projecte.

En qualsevol cas, unes paraules de Jordi Gual, president de CaixaBank, el banc del grup la Caixa, durant la seva intervenció en un curs de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo sobre finances sostenibles que s'ha celebrat a Santander, han estat interpretades per diverses fonts financeres com a una clara  advertència a Canadell pel que fa als seus plantejaments d'involucrar la Cambra al projecte independentista català.

En concret, Gual va manifestar sobre aquest afer durant la seva intervenció que "caldrà veure quina és l'executòria de la nova direcció" de la Cambra de Comerç de Barcelona. El president de CaixaBank va assegurar igualment que la Cambra "ha de contribuir a la creació d'ocupació”, i així mateix, va expressar la seva confiança que els dirigents de l'entitat" tindran en compte els interessos generals" en la seva gestió de l'organisme.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat