Publicitat
Confidencial · 30 de Març de 2020. 00:05h.

La Catalunya post coronavirus

Probable reculada independentista

La Catalunya post coronavirus

Imatge d'arxiu d'una bandera espanyola

Alguns teòrics de l'independentisme català estan ja analitzant l'escenari polític i social que sorgirà a Catalunya quan pugui considerar-se com a finalitzada l'etapa marcada per l'epidèmia del coronavirus, i la situació s'hagi normalitzat. I algunes de les reflexions i conclusions d'aquests ideòlegs independentistes no són precisament optimistes sobre el futur de l'independentisme.

L'epidèmia passarà, però la crisi econòmica que ha provocat es mantindrà durant algun temps, i aquesta situació és totalment desfavorable al progrés de les posicions independentistes. Les preocupacions més importants per a la gran majoria de la població catalana estaran molt probablement dominades pels problemes econòmics i laborals.

I d'altra banda, l'intent del Govern de la Generalitat d'utilitzar un problema de la gravetat de l'epidèmia del coronavirus per fer política independentista ha provocat un important rebuig de la població, i un considerable desgast de l'independentisme. Tot indica que, després de la crisi de coronavirus, és més probable una forta reculada de l'actual nivell de l'autogovern català que una reactivació de l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ferran Sánchez, BARCELONA, 30/03/2020 - 20:38

Vols dir que no confons el que t'agradaria amb la realitat? On perceps el rebuig de la població a la gestió de la Generalitat?Em sembla que continua havent-hi una massa acrítica disposada a aplaudir amb les orelles totes les seves bestieses.

#2 OFNI, EL CARXE, 30/03/2020 - 15:21

"Que venga la Guardia Civil,de frente y con fusil."
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#1 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 30/03/2020 - 12:40

Això és més un desig que una realitat: poden recular, però mantindran el poder, com sempre.