Publicitat
Confidencial · 25 d'Octubre de 2018. 00:15h.

La Crida no té futur

L'intent unitari es desinfla

La Crida no té futur

Imatge del 'web' del PDECat

La Crida Nacional per la República és l'intent de Puigdemont de crear una estructura unitària per al conjunt de l'independentisme català, que estaria controlada pel mateix expresident i pels seus col·laboradors mé propers. Tanmateix, el projecte ha entrat a una via que el col·loca a hores d'ara molt a prop del fracàs.

Des de l'entorn de Puigdemont admeten que no esperaven una resistència tan forta davant d’aquesta proposta, que ja ha estat rebutjada per Esquerra i per la CUP. El problema se centra ara al PDECat, alguns dels més importants sectors del qual s'estan oposant amb força a la integració del partit al projecte de l'expresident.

Aquesta situació està provocant un retard al calendari previst per a l’engegada de la Crida, i a més ha generat un problema perquè el PDECat confirmi finalment la seva candidata a l'alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals de l'any proper, Neus Munté, una qüestió que Puigdemont tampoc no té clar a hores d’ara.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lolo, Barcelona, 25/10/2018 - 16:02

Como el resto de la sociedad catalana, estos tambien van a acabar a hostias.... La solucion es que aparezca algun lider que entienda lo que significa la palabra liderazgo, vuelva a reunir a todo el mundo en Catalunya y supere este momento de pestilencia separatista, esta cortina de humo para tapar la corrupcion del nacionalismo.